Translate

2010年3月4日 星期四

官方消息 The Sims 3 Ambitions


美國官方出了正式的第二張資料片的訊息了。

以下就是官方的資訊喔! (不過我是從 SimsPrograms看到的!)




 


It’s here, it’s here – the official announcement for expansion pack #2 – The Sims 3 Ambitions (and its also coming to iPhone late 2010)!

官方消息出來了。The Sims 3: Ambitions (還沒有中文的正式名稱喔!) 2010底還會在 iPhone出來喔!

Widen your Sim’s horizons with a bunch of killer new career opportunities. With The Sims™ 3 Ambitions, decide whether your Sim will be the brave town hero or cause loads of mischief among their neighbors. Make your Sim save the day as a brave firefighter, change the town as a leading architect, or live on the edge as a tattoo artist. Will your Sim find success as a billionaire high-tech inventor or eke out a living as a bumbling mad scientist? Will they uncover secrets as a private investigator by dusting for prints or roughing up a suspect for information? Their future is entirely in your hands!

在 The Sims 3: Ambitions 中,利用這些新的職業來拓展市民的視野。在 The Sims 3: Ambitions 中,決定要讓你的市民成為社區的英雄、或是為她們的鄰居們製造一大堆麻煩。讓你的市民成為勇敢的消防員來拯救市民、成為建築師來改變社區、或是活在時代的潮流當一個刺青師傅。你的市民會成為高科技的發明家而變成億萬富翁,或是成為一個製作炸彈的瘋狂科學家只能微薄的生活著? 她們會變成私家偵探,從指紋裡找到的秘密或是欺負嫌疑犯來得到資訊? 她們的未來都是在你的手中。


抓鬼的? 那鬼魂是壞的嗎?

FEATURES

特色


  • For the first time ever, you control your Sim’s actions and interactions while they’re on the job.
  • 第一次,你可以控制市民們在工作的行動和互動。(cool,可以看到市民在工作)
  • Be a hero or mess with the neighbors as a firefighter, private investigator, doctor, ghost hunter, and more!
  • 當一個英雄或是搗亂你的鄰居。你可以成為消防隊員、私家偵探、醫生、抓鬼專家和其他更多職業。
  • Choose how your Sim’s career progresses—will they work for good or evil, pursue creative endeavors, rise to success as a mogul, or shirk responsibility as a slacker?
  • 決定你的市民的職業走向 - 他會是為善或是惡工作、追求創造力、崛起變成大人物、或是逃避責任變成個好吃懶作的人。(英雄變狗熊了?)




我一看到以為是壞人來炸社區了!


  • Your Sim’s on-the-job choices now change their town and affect other Sims as well. Modify the town’s structure as an architect or set neighborhood fashions as a stylist.
  • 你市民在工作上的做的任何決定將會影響到她們社區的發展、也會影響到其他的市民。成為建築師來改變社區的結構、或是當一個設計師來改變社區市民的時尚感。(哇! 服裝設計師耶! 希望比模2的玩耍時光有趣!)
  • Enjoy all-new skills and activities! Master the arts of inventing, sculpting, and tattooing, and use your skills to earn Simoleons.
  • 新的資料片帶給你的是新的技能和互動。 精通藝術、雕塑和刺青的技能。利用市民新的能力來為賺取模幣。



這些工作看起來還滿有趣的! 但是希望不要像是玩耍時光一樣。

如果可以看到市民工作的樣子,那就是沒有兔子洞了? 這樣有趣喔!

5 則留言:

  1. <p>謝謝版大的分享~ 話說EA搶錢速度還蠻快的(誤)</p>
    <p>可是可以問一下....兔子洞是啥呀?</p>
    [版主回覆03/05/2010 08:17:21]<p>的確搶錢很快。還有每個月的 Sims3Store....</p>
    <p>兔子洞 就是當小人去工作、上學、買東西時,我們只看得到外面的建築物。</p>
    <p>無法跟著進去的情況喔! </p>
    <p>我是從英文直接翻譯過來的,因為不知道中文是什麼。 (rabbit hole)</p>

    回覆刪除
  2. <p>呵呵 了解了</p>
    <p>謝謝~</p>
    <p>(這讓人聯想到蘿蔔坑 一個蘿蔔一個坑 ^^&quot;)</p>

    回覆刪除
  3. <p>新的職業看起來都很有趣呢! 不知道會不會像世界歷險一樣, 有連續的任務呢?</p>
    <p>&nbsp;</p>
    [版主回覆05/23/2010 00:48:46]<p>不一樣喔! 是要接案子!</p>
    <p>然後依照客人的要求來做喔! 還滿有趣的,不過很累呢!</p>

    回覆刪除
  4. 冠忠巴士(T.W.P)黃梓濠2010年6月13日 上午4:24

    哇!爆炸場面多震撼呀!

    回覆刪除